Sałatka z curry

7 marca 2014

Składniki:

2 file­ty z kurczaka
1 opa­ko­wa­nie przy­pra­wy Curry
1 pusz­ka kukurydzy
1 sło­ik sele­ra marynowanego
2 pusz­ki kukurydzy
majonez/jogurt

Wykonanie:

Filety z kur­cza­ka oczy­ścić, pokro­ić w kost­kę i usma­żyć na ole­ju. Podczas sma­że­nia file­ty posy­pać przy­pra­wą Curry. Po wystu­dze­niu kur­cza­ków dodać do nich pozo­sta­łe skład­ni­ki i wymie­szać z majo­ne­zem (ewen­tu­al­nie połą­czo­nym z jogurtem).

 UWAGA

Sałatkę moż­na wzbo­ga­dzić pokro­jo­nym w kost­kę ana­na­sem i żół­tym serem.

Podobał Ci się arty­kuł, podziel się z innymi
  • Twitter
  • Facebook
  • email

Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Wróć na stronę GŁÓWNĄ